GENERELL INFO

Spa og helsereiser arrangerer spaturer til Tallinn i Estland, Riga i Latvia og Vilnius og Palanga i Litauen. Våre spaturer er "ikke medisinske" spaturer, det vil si at de er fokusert på velvære, avslapping og "kos", fremfor medisinske behandlinger.

Baltikum er generellt kjent for sine lange og gode spatradisjoner og spa har historisk sett alltid hatt en plass i hverdagen, både som et medisinsk alternativ, så vel som et sted å komme for å koble ut, slappe av og lade "batteriene". Det finnes en rekke dagspa (spa uten tilknytning til hotell) i omtrent alle byer i Baltikum. Men det er med sine flotte spahoteller de utmerker seg! Vi har valgt ut de hotellene som vi mener representerer de beste produktene og tjenestene, hvor faktorer som kvalitet, pris, tilgjengelighet og service er veldig viktig. Vi vil aldri selge deg et produkt som vi ikke selv kan stå inne for, som vi har testet ut og godkjent personlig. Vi har brukt mye tid på å sjekke ut de forskjellige hotellene og spasenterene og de vi har valgt ut er basert på hva vi mener er best for nordmenn, hvor kvaliteten er riktig og pris likeså. Det finnes både billigere og dyrere alternativer enn de vi foreslår, men vi mener kvalitet og profesjonalitet er egenskaper som rangerer veldig høyt, i tillegg til pris. Derfor har vi valgt ut de hotellene og stedene som du finner mer informasjon om i vår meny på venstre side.

Vi bistår dere gjerne med å tilrettelegge for noen herlige dager med avslapping, velvære og gode opplevelser sammen med venner eller kjære.

Du vil reise hjem både avslappet og overrasket over kvalitet og pris!