HVORDAN BESTILLE?

All bestilling til Spa og helsereiser må gjøres via email (info@spaoghelse.no) eller ved å fylle ut vårt "Kontakt oss" skjema som du vil se helt øverst på nettsiden i grønt.

Vi har to pakker som du kan kjøpe fra oss. Disse inkluderer det mest nødvendige du trenger, untatt selve behandlingene, som naturligvis kommer an på hva som trenger å gjøres. I tillegg trenger du flybilletter for å komme til Vilnius. Disse kan du enten ordner selv, eller vi hjelper deg med dette.

Første konsultasjon hos tannlegen er alltid gratis og vi tilbyr deg all nødvendig transoprt til/fra flyplassen, samt også mellom hotellet og tannlegekontoret. Således slipper du å tenke på hvordan komme deg frem og tilbake til tannlegen eller bli lurt av de "smarte" lokale taxisjåførene. Tannklinikken ligger i sentrum av Vilnius og det er gangavstand fra hotellet, og mange av våre kunder velger å spasere til/fra klinikken. Andre igjen liker luksusen det er å bli brakt og hentet. Du velger selv!

Du kan "alltid" dra på tannlegereise til Vilnius med oss. I utgangspunktet er klinikken stengt på søndager, men vi holder åpent rett som det er på søndager ved behov. Så lenge vi kan finne overnatting til deg og du eller vi får ordnet med flybilletter til en pris du kan akseptere, så kan du komme ned til oss og få tennene dine fikset.

Vi vil også sette opp en del faste "påmeldingsturer" til Vilnius hvor man da reiser sammen i en gruppe og hvor det iløpet av oppholdet vil være ekstra sosiale arrangementer (som de som ønsker kan delta på), samt norsk reiseleder. Disse vil bli annonsert på denne siden.

Under finner du våre standard pakker. 

Standardpakken Kr.1.490,- per pers.

Inkludert er all nødvendig transport, 2 netter i dobbeltrom inkl frokost på 4* hotell, konsultasjon med tannlege, en treretters middag, 24t norsktalende telefonhjelp. NB! ikke flybilletter.

 

Økonomipakken Kr.990,- per pers.

Inkludert er all nødvendig transport, 2 netter i dobbeltrom inkl frokost på 3* hotell, konsultasjon med tannlege, 24t norsktalende telefonhjelp. NB! ikke flybilletter.