OM KLINIKKEN

Spa og Helsereiser har valgt ut klinikken Odontika som samarbeidspartner på tannlegereiser. Odontika er eid og drevet av et veldig hyggelig Engelsk-Litauisk par hvor hun er en av tannlegene og han er direktør for klinikken. Klinikken ligger i sentrum av Vilnius, rett utenfor den vakre gamlebyen. Dette er uten tvil en av de mest moderne klinikkene i Litauen og har en veldig stor kundeliste bestående av utlendinger bosatt i Vilnius, ambassader og internasjonale selskaper. De har også en rekke kunder som reiser fra hele Europa til Vilnius for å få fikset tennene sine til fornuftige priser. De har også en ikke ubetydelig kundeliste av lokale klienter da klinikken er viden kjent som den klinikken med det nyeste og mest moderne tannhelseutstyret i landet.

Denne klinikken har til og med vær på norsk TV2 da den norske politikeren Per Sandberg tok med seg et tv team til hans "faste tannlege" for å vise hvor bra og rimelig det er mulig å få ordnet tennene sine i Litauen kontra Norge.

Klinikken er det første i landet som har kjøpt inn spesialutstyr for produsering av kroner, noe som betyr at du kan iløpet av en times tid få laget en helt ny krone og få denne på plass uten å måtte forlate klinikken. Det er både kostnadseffektivt, samt tidsbesparende for deg som kunde.

Se mer informasjon om forskjellige behandlinger i menyen til venste, samt at du finner både priser på reisepakker og tannlegepriser i menyen. Ta den tiden du trenger, sammenlign gjerne med norske klinikker! Men pass på å sjekke alle "skjulte kostnader". Hos oss er det ingen skjulte gebyrer eller ekstras, de prisene som er opplyst er de som gjelder!

Finner du ikke svar på det du lurer på, er det bare å ta kontakt, så skal vi gjøre hva vi kan for å besvare alt av spørsmål du måtte ha. Du skal føle tygghet ved å reise til Vilnius med oss - det er både trygt, fornuftig og billig!

Her er en kommentar fra en av våre fornøyde kunder:

"Tannlegen og alle der gjorde et veldigt bra arbeid. Toppen utrustning.
Nå er det veldig lenge siden jeg har vært hos tannlegen her i Norge, men av det jeg minns og om de har samme utrustning som da, så er Norge et U-land
hva gjelder tannpleie. Tannlegen så hva som behøvde gjøres, så jeg behøvde ikke si så veldig mye. De snakket veldig bra engelsk og de tok også hensyn til at jeg har nedsatt hørsel."