OM OSS

Spa og helsereiser er et selskap som spesialiserer seg på reiser med en medisinsk-, helse-, velvære- og avslappingsprofil. Våre produkter/tjenester spenner fra øyelaseroperasjoner (lasik) via tannlegebehandlinger til helse- og spabehandlinger.

Våre tjenester gjennomføres primært i Baltikum, hvor helse- og spatilbudene er noen av de beste i Europa, samtidig som prisene er noen av de gunstigste. Her kan man gjennomføre operasjoner, tannlegebehandlinger eller helse-/spabehandlinger av høyt kvalifiserte, sertifiserte og anerkjente leger, tannleger eller terapeuter til meget gode priser.

Baltikum er en av de gunstigste regionene prismessig i Europa. I tillegg så ligger regionen veldig langt fremme innenfor både medisin, tannhelse og helse/spa. Selv om det finnes en rekke tilbud, ett høyt antall klinikker og muligheter (så vel som enda billigere klinikker enn dem vi tilbyr), har vi valgt våre samarbeidspartnere/leverandører basert både på kvalifikasjoner (autorisasjoner, lisenser, utdanning, erfaring), så vel som anseelse og research. Vi ønsker ikke å tilby de "billigste klinikkene", men de klinikkene som er kjent som de beste og mest seriøse, har det mest moderne utstyret, har de beste og mest erfarne fagfolkene og ikke minst nødvendige forsikringer.

Spa og helsereiser er eid av Sigta Baskyte fra Lituaen og Thomas Sørheim fra Norge. Et unikt samarbeid som sikrer deg det beste fra to verdener; lokal kunnskap og ressurser, samt Norsk trygghet, kunnskap, språk og tilgjengelighet.

Du er hjertelig velkommen til oss!