REISEPAKKER OG PRISER

Spa og helsereiser selger overnattingspakker i Vilnius, samt vi også tilbyr komplette reisepakker med fly, hotell, utflukter og opplevelser i Vilnius. Vi har inngående kjennskap til- og kunnskap om byen og kan tilby dere helt unike opplevelser og en service og oppfølging som ingen av våre konkurrenter kan matche. Vi lever og ånder for å vise deg byen som vi er så glad i, samt å hjelpe deg med å få ordnet dine tenner av de beste tannleger til priser uhørt i Norge. Vi ønsker å gi dere en opplevelse av de sjeldne, både som turist og som pasient!

Felles for alle våre pakker er at vi har vår egen private sjåfør som vil møte dere på flyplassen ved ankomst, samt også kjøre dere tilbake til flyplassen hjemreisedagen. I tillegg vil du/dere bli kjørt til første tannlegetime. Om du har behov for større prosedyrer og operasjoner, vet vi at mange vil føle seg både groggy og sliten etter inngrep. Da vil vi også være der for å hente deg fra klinikken og kjøre deg til døren til hotellet, sørge for at du kommer deg trygt til ditt rom. Vi har lokal døgnvakt og du kan alltid nå våre lokale medarbeidere 24 timer i døgnet, om behovet melder seg. Vi er her for deg, hele tiden, alltid.

På våre gruppeturer (vil annonseres separat), vil vi i tillegg til å tilby alt som over, også ha reiseleder med på turen og det legges opp til en del felles samlinger, måltider og utflukter. Disse er selvfølgelig frivillig å være med på, men tilbudet vil dere i alle fall få. Da vi kjenner byen inngående og vet hva som skjer og når det skjer, prøver vi å legge opp disse turene i forbindelse med spesielle arrangementer eller festivaler, slik at dere skal få enda en ekstra dimensjon og opplevelse på deres tur.

Under finner du våre standardpakker som du kan benytte uansett dato du måtte ønske å reise.

NB1!
Merk at disse pakkene er uten flybilletter, da flybillettene alltid vil variere i pris (avhengig av tid, flyselskap osv). Du kan kjøpe flybilletter selv og kjøpe en av våre pakker uten fly, eller så kan vi selvfølgelig hjelpe deg med flybilletter også!

NB2!
Hør med oss før du eventuelt kjøper flybilletter, slik at vi kan dobbeltsjekke at det er ledige hotellrom til dere på ønsket reisedato, samt ikke minst at tannlegene har ledig tid når du ønsker å komme!

Standardpakken Kr.1.490,- per pers.

Inkludert er all nødvendig transport, 2 netter i dobbeltrom inkl frokost på 4* hotell, konsultasjon med tannlege, en treretters middag, 24t norsktalende telefonhjelp. NB! ikke flybilletter.

 

Økonomipakken Kr.990,- per pers.

Inkludert er all nødvendig transport, 2 netter i dobbeltrom inkl frokost på 3* hotell, konsultasjon med tannlege, 24t norsktalende telefonhjelp. NB! ikke flybilletter.