SPA I PALANGA

Palanga er en rolig liten Litauisk kystby ved Østersjøen. Byen ligger ca 30 km unna Litauens tredje største by, Klaipeda (183 000), som er landets havne- og verftsby. Det er i underkant av 30 000 innbyggere som bor i og rundt Palanga om vinteren, men som om sommeren forvandles til en av landets travleste og mest populære feriebyer grunnet sine lange fine sandstrender og natur.

I Palanga finner du flere av Litauens flotteste spahoteller. Her er luksus, avslapping og deilig spa som står i sentrum. Spa og helsereiser har valgt ut det som vi mener er det beste og mest profesjonelle spasenteret i denne delen av landet. Det finnes flere andre, men flere av disse jakter spesielt Russiske gjester, noe som både skrur opp prisen, samt ofte gir litt av et kultursjokk for norske gjester. Vanagupe Hotel & Spa er det største og i våre øyne det beste spahotellet i Palanga, samt at det også har den flotteste spa-avdelingen.

En spatur til Palanga er 5 stjerners luksus til "Remapris"!

Flyforbindelse til Palanga:
Norwegian fly fra Oslo Gardermoen 2 ganger i uken lør-tirs (til juli), lør-tirs-tors (fra juli til september), lør-tirs (fra september til november), lør-ons (fra november).
Air Baltic flyr fra diverse norske byer via Riga til Palanga (med gode overganger i Riga!).

Standardpakken Kr. 1.990,- per pers.

Standardpakken inkluderer: transport fra/til flyplassen i Palanga, 2 netter i dobbeltrom inkl frokost på 4* hotell, 2 spabehandlinger per pers, inngang Wellness Center (sauna, Jacuzzi og svømmebasseng), inngang Golden SPA (sauna, jacuzzi) og gym, inngang til 18m oppvarmet utendørs basseng (i sommersesongen), en treretters middag på hotellet (3 retter, vann), badekåpe og slippers, 24t norsktalende telefonhjelp. NB! ikke flybilletter.

 

Økonomipakken Kr. 1.590,- per pers.

Økonomipakken inkluderer: transport fra/til flyplassen i Palanga, 2 netter i dobbeltrom inkl frokost på 4* hotell, 1 spabehandling per pers, inngang Wellness Center (sauna, Jacuzzi og svømmebasseng), inngang Golden SPA (sauna, jacuzzi) og gym, inngang til 18m oppvarmet utendørs basseng (i sommersesongen), badekåpe og slippers, 24t norsktalende telefonhjelp. NB! ikke flybilletter.

Bilder