SPA I TALLINN

Tallinn er hovedstaden i Estland. Byen har ca 410 000 innbyggere og ligger helt nord på den baltiske halvøy. ?Med en 2,5 kilometer lang ringmur, brosteinslagte gater, stilfulle hus fra middelalderen og en utrolig atmosføre, er gamlebyen Tallinns største attraksjon i seg selv. Tallinn er regnet som en av Europas best bevarte middelalderbyer og ble tatt opp på UNESCOs verdensarvliste i 1999. ?Utenom sightseeing, er gamlebyen full av koselige handlegater, sjarmerende restauranter, musikk, lune cafeer, stilige puber, vinhus, hippe nattklubber, kasinoer og mye mer.

Tallinn er også i våre øyne Baltikums gourmet hovedstad. Her er et så utrolig spekter av spennende restauranter som holder en høy internasjonal klasse. Flere har kommet høyt opp på en rekke kåringer over Europas beste restauranter (Korsaar, Restoran Ö og Tschaikovsky er førende på disse listene).

Flyforbindelse til Tallinn:
Estonian Air flyr fra Oslo Gardermoen hver dag.
Norwegian fly fra Oslo Gardermoen 3 ganger i uken.
Air Baltic flyr fra diverse norske byer via Riga til Tallinn.
Ryanair flyr fra Rygge flere ganger i uken.
Estonian Air flyr fra Trondheim 5 ganger i uken.

Standardpakken Kr.2.190,- per pers.

Standardpakken inkluderer: transport fra/til flyplassen i Tallinn, 2 netter i dobbeltrom inkl frokost på 4* hotell, 3 spabehandlinger, gratis inngang til vannpark og svømmebasseng, 24t norsktalende telefonhjelp. NB! ikke flybilletter.

 

Økonomipakken Kr.1.490,- per pers.

Økonomipakken inkluderer: transport fra/til flyplassen i Tallinn, 2 netter i økonomi dobbeltrom inkl frokost på 4* hotell, klassisk massasje 60min, gratis inngang til vannpark og svømmebasseng, 24t norsktalende telefonhjelp. NB! ikke flybilletter.

Bilder