SPA I VILNIUS

Vilnius er Litauens hovedstad. Byen har ca. 550 000 innbyggere og ligger i den sørøstligste delen av landet. ?Gamlebyen i Vilnius er den største gjenværende middelalderbyen i Nord Europa. I 1994 ble den inkludert på UNESCOs verdenarvliste på grunn av sin historiske verdi og originalitet. Gamlebyen har utviklet seg gjennom mange århundrer og representerer mange av Europas største arkitektoniske stiler. Vilnius er kjent for sin arkitektur, kultur og handel i smale brosteinslagte gater, koselige restauranter, kafeer, barer, gallerier, butikker og ikke minst SPA opplevelser.?

Vilnius og Litauen er det minst "kjente" landet av de baltiske statene. Som det største landet, både i folketall og areal, finnes det er rikt tilbud enhver storby verdig. Vilnius omtales både som Prahas pene lillesøster eller Europas best bevarte hemmelighet.

I Litauen finnes en rekke flotte spahoteller, men dessverre er det ingen "ordentlige" spahoteller i hovedstaden. De fleste ligger 100 km eller mer ut av byen. Imidlertid finnes det en rekke veldig flotte dagspa i sentrum av byen. Derfor er våre tilbud til Vilnius basert på overnatting i ett flott 4 stjerners hotell i gamlebyen, mensselve spabehandlingene gjennomføres på byens beste dagspa som ligger en drøy 10 minutters spasertur unna.

I august 2012 åpnet Kempinski Hotels et ekstravagant 5 stjerners hotell midt i sentrum av Vilnius, som har en flott spa-avdeling. Det er selvfølgelig mulig å dra på spatur hit, men kun på forespørsel. Dette hotellet har høy prisklasse og 5 stjerners luksus, for de som er ute etter en lukseriøs hotell og spaopplevelse (typisk ligger prisen 2000 kr eller høyere over vårt alternativ til Vilnius).


Flyforbindelse til Vilnius:
Norwegian fly fra Oslo Gardermoen 3 ganger i uken (tirs, tors, søn).
Wizzair flyr til Vilnius fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Oslo Sandefjord Torp, Ålesund.
Ryanair flyr fra Rygge til Vilnius.
Air Baltic flyr fra diverse norske byer via Riga til Vilnius.

Standardpakken Kr. 2.190,- per pers.

Standardpakken inkluderer: transport fra/til flyplassen i Vilnius, 2 netter i dobbeltrom inkl frokost på 4* hotell, 2 spabehandlinger per pers, en treretters middag på Bistro 18, badekåpe og slippers, gratis inngang til hotellets svømmebasseng, gratis inngang til Gym, 24t norsktalende telefonhjelp. NB! ikke flybilletter.

 

Økonomipakken Kr. 1.490,- per pers.

Økonomipakken inkluderer: transport fra/til flyplassen i Vilnius, 2 netter i dobbeltrom inkl frokost på 3* hotell, klassisk massasje 60min per person, gratis inngang til gym, badekåpe og slippers, 24t norsktalende telefonhjelp. NB! ikke flybilletter.

Bilder