TANNBLEKING

Tannbleking på under 1 time.

Vår klinikk i Vilnius har to alternativer for bleking av misfargede eller flekkede tenner. Disse er begge utviklet for formålet og styrken på blekingen bestemmes uf fra tennenes tilstand og følsomhet.

Før bleking kan ta til, må tannlegen undersøke tennene og gummen. Det er viktig at tenner og munnhulen har god helse. Gamle fyllinger må kanskje skiftes, hull i tennene må behandles med mer.

De to metodene som benyttes på Odontika er følgende:

COOL–blekingssystem (3 x 10 minutter)??
COOL er et blekingssystem som bleker misfarging på tennene ved hjelp av LED-lys. Prosedyren tar ca 45 minutter og inkluderer 3 x 10 minutters omganger. Denne metoden er anbefalt for veldig misfargete tenner og er trygg og effektivt for å bleke tennene raskt.??

Tray Based Opalescence (3 – 7 dager)?
Ved denne teknikken brukes en plastskinne som er laget for å passe komfortabelt over tennene dine. Blekeskinnene er av myk plast og er komfortabel å bruke. Du vil bruke blekingsgeleen i skinnene og denne/disse er på tennene i flere timer (vanligvis over natta) for å starte blekeprosessen. Behandlingen tar 3–5 dager avhengig av tennenes tilstand. Denne type bleking gjør det mulig for pasienten å kontrollere bleketiden selv og er anbefalt for pasienter som lider av tannsensitivitet.